Een goede bouwtekening voor het maken van tuinmeubelen

door | 1 mei 2018
Tuimmeubelen

Tuimmeubelen

Wanneer je een product wilt maken dan heb je daarvoor natuurlijk de juiste materialen nodig, maar ook een goede bouwtekening. Zo heb je ook een goede bouwtekening voor het maken van tuinmeubelen nodig.

De meeste bouwtekeningen die bij een bepaald product worden geleverd voldoen niet aan de gestelde eisen.

Hoe vaak komt het niet voor dat je bijvoorbeeld een tuinmeubel koopt, die je thuis zelf in elkaar moet zetten. Dat mag geen probleem zijn als de bouwtekening maar in orde is. Vaak ontbreken er details van bepaalde punten die aan elkaar moeten worden gemaakt.

<< Door op deze link of op een van de afbeeldingen te klikken, kom je op de website van Fred Schouten>>

Een goede bouwtekening voor het maken van tuinmeubelen

inhoud tekst

stoel

Stoel

Je kunt veel beter de tuinmeubelen zelf maken. Je moet er alleen voor zorgen dat je een goede bouwtekening hebt.

Die mogelijkheid is er nu. Door het maken van je eigen tuinmeubelen zal je niet alleen veel geld besparen, maar ook een fijn gevoel hebben als je de eigen meubelen gemaakt hebt die niet van gekochte te onderscheiden zijn.

bouwtekeningen-pakket

Bouwtekeningen-pakket

Door de bouwtekening te gebruiken uit het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer je lid bent, kun je alle bouwtekeningen uit het pakket levenslang blijven gebruiken. In het pakket staan meer dan 10.000 verschillende soorten bouwtekeningen.

Klusser

Ook al heb je nooit geklust, zelfs dan is het mogelijk om zonder problemen je product te maken.

Wanneer je de bouwtekening uitgedraaid hebt, kun je direct aan de slag gaan.

Bouwtekening loungebank

Bouwtekening loungebank

Op iedere bouwtekening staat de materialenlijst wat je nodig hebt. Je kunt de materialen direct bestellen of zelf gaan halen bij een bouwmarkt. Wanneer je alles zelf gaat halen, ben je natuurlijker goedkoper uit dan wanneer je alle materialen thuislaat brengen.

Fred Schouten die het pakket zelf heeft samengesteld, is er bij het maken en samenstellen ervan uitgegaan dat iedereen, die in staat is om een plank te zagen, ieder product kan maken wat in zijn pakket aanwezig is.

Dat samenstellen van een goed pakket is ook zeer goed gelukt. De klussers die de bouwtekeningen gebruiken zijn zeer tevreden. Dat zijn er al meer dan 12.000.

Fred Schouten

Fred Schouten

Fred Schouten

Fred heef jarenlang als timmerman bij een baas gewerkt en was daarnaast een verwoed klusser en is dat nog steeds. Hij heeft altijd een grote passie gehad voor klussen. Hij was vanaf kinds af aan al creatief bezig.

Nadat Fred een timmerman was en is, is hij nu ook auteur en tekenaar. Omdat bij de meeste bouwtekeningen zijn nekharen recht overeind gingen staan, omdat de tekeningen allemaal zo slecht waren, is hij zelf aan de slag gegaan.

Omdat hij zag dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet voldeden, nam hij het besluit om zelf een bouwtekeningen pakket te gaan samenstellen. De bouwtekeningen die er waren, waren incompleet, onduidelijk en miste maten.

Inmiddels is het pakket van Fred al uitgegroeid tot meer dan 10.000 verschillende goede bouwtekeningen.

bouwtekeningen-pakket

Bouwtekeningen-pakket

Deze bouwtekeningen zijn allemaal zeer gedetailleerd uitgewerkt. Ieder moeilijk punt wordt vergroot weergegeven. Ook de materialenlijst staat op iedere bouwtekening.

Wanneer je alle planken op maat gezaagd hebt, word je stap voor stap begeleid om alles in elkaar te gaan zetten.

Loop je vast, dan is dat geen ramp. Je stelt je vraag aan Fred en hij zal je daarna spoedig antwoord geven.

Je kunt dan weer snel verder daar waar je gebleven was.

Levenswerk

Het bouwtekeningen pakket is nu zijn levenswerk geworden.

Hij plaatst regelmatig nieuwe bouwtekeningen en beantwoord de vragen van doe-het-zelvers.

Dankzij de bouwtekeningen van Fred kun je sneller, makkelijker en goedkoper klussen in en rondom het huis.

Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt in het pakket de juiste bouwtekeningen.

Steigerhout

Een loungebank

Een loungebank van steigerhout

Omdat momenteel steigerhouten meubelen voor buiten en binnen zo populair zijn, heeft hij er een extra bundel aan toegevoegd.

Deze bundel bevat alleen maar bouwtekeningen die van steigerhout worden gemaakt. Steigerhout is momenteel zo populair, omdat het robuust en stevig is. Het heeft geen verfbeurten nodig.

Kip voor de kippengids

Kip voor de kippengids

Ook heeft hij aan het pakket een kippengids toegevoegd. Kippen houden is voor velen een hobby. Wanneer er een tuintje is, heeft men vaak een paar kippen.

Ondanks dat het pakket zoveel verschillende bouwtekeningen bevat, hoef je nooit lang te zoeken. Alles staat keurig gerangschikt.

In het bouwtekeningenpakket kom je alle soorten producten tegen zoals; bedden, slaapkamerkasten, speelgoed, kippenhokken, konijnenhokken, klimrekken, tuinmeubelen, overkappingen, zandbak en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wanneer je eenmaal lid bent, zal je levenslang gebruik kunnen maken van alle tekeningen. Ook van de producten die steeds weer worden toegevoegd.

Gratis software

Gratis software

Wanneer je lid wordt, krijg je een aantal gratis bonussen die ruim een waarde hebben van € 500

Voor het maken van een bepaalde klus heb je beslist een goede bouwtekening nodig. Bekijk eerst de website van Fred Schouten.

Daarom is het schijntje wat je voor een eenmalige bijdrage betaalt om van alles levenslang te kunnen gebruiken.