Een goede bouwtekening voor het maken van een mooi product.

door | 16 september 2020


Onderdeel van een bouwtekening

Wanneer je aan het zoeken bent naar een goede bouwtekening is de kans groot dat je op deze pagina bent beland.

Je bent waarschijnlijk bezig aan een doe-het-zelf project. Daarvoor heb je een goede bouwtekening voor het maken van een mooi product nodig.

De kans is groot dat je al veel geld hebt uitgegeven aan bouwmaterialen om er vervolgens achter te komen dat het maken van het project veel langer duurt dan je verwacht had. Dat komt hoogstwaarschijnlijk, omdat je geen goede bouwtekening hebt.

Of er zijn maten vergeten of er staan verkeerde maten op de bouwtekening die je hebt. Dat moet je niet hebben. De bouwtekeningen die je waarschijnlijk in bezit hebt, zijn vaak bedoeld om producten te promoten i.p.v. je te helpen!

Dit is het probleem:  de meeste bouwtekeningen en plannen die je online en offline vindt zijn waardeloos!

Wil je gebruik maken van een goede bouwtekening? Klik dan hier!

Goede bouwtekeningen

inhoud tekst

Er is een manier om met veel minder geld je projecten af te ronden. Daarvoor moet je goede bouwtekeningen gebruiken.

Er zijn in Nederland en België al meer dan 21.000 doe-het-zelvers die perfecte resultaten boeken.

Zij gebruiken de bouwtekeningen van Fred Schouten. Hij was jarenlang zelf timmerman en kwam er tijdens zijn werkzaamheden achter dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet klopten.

Omdat hij daar niet tegen kon, is hij toen zelf bouwtekeningen gaan maken die aan alle eisen voldoen. Alle moeilijke verbindingen worden vergroot weergegeven en ook de materialenlijst staat op de bouwtekening. Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt.

tuinhuis + overkapping +veranda

De bouwtekeningen bundel.

De bouwtekeningenbundel omvat momenteel meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

Omdat de vraag tegenwoordig ook naar steigerhouten projecten uitgaat, heeft hij een extra bundel gemaakt met alleen maar bouwtekeningen van projecten die van steigerhout worden gemaakt.

Steigerhout is tegenwoordig erg in de mode. Er worden tuinmeubelen van gemaakt, maar ook tafels voor binnen en buiten, kasten, bedden enzovoort.

Steigerhout is een gemakkelijke houtsoort. Het is stevig en robuust en hoeft niet geschilderd te worden.

Doe-het-zelvers lijken op elkaar.

Wij doe-het-zelvers weten hoe fijn het is wanneer een project snel en perfect is afgerond.

Wanneer je met je handen dat kunt maken wat je ogen zien is dat erg bevredigend.

Je vindt het fijn als je complimenten krijgt van mensen om je heen.

Wanneer je niet durft te tonen wat je gemaakt hebt, omdat je de verkeerde bouwtekening hebt gebruikt, werkt dat niet positief. Je hebt uren zitten zwoegen en nog is het niet goed.

Dat had ook Fred Schouten. Hij is door schade en schande wijs geworden. Dat kun je ook! Gebruik voor het maken van een project de bouwtekeningen van Fred Schouten.

De bouwtekeningen bundel

Zoeken op internet is de verkeerde methode.

Wanneer je een goede bouwtekening nodig hebt en je gaat op internet zoeken, kun je tegen de volgende problemen aanlopen.

Je zoekt op internet naar oplossingen voor jouw idee of project – dat kost je uren en uren spitwerk

Als je een werkbeschrijving of tekening vindt, voldoet die niet precies aan wat jij zoekt – je neemt genoegen met iets dat je eigenlijk niet wilt

Plannen die je tegenkomt zijn vaak incompleet, onduidelijk of missen afmetingen – dan ben je evengoed weer veel tijd kwijt aan uitzoekwerk

Of de plannen die je tegenkomt missen belangrijke informatie – ze zijn meestal bedoeld om producten te promoten en niet om jou te helpen

Je laat je idee uitwerken door een tekenbureau – je krijgt een fantastische bouwtekening die je 447 euro kost (au)…

Doe dat dus nooit meer!

Bonussen

Gebruik van de bouwtekeningen van Fred Schouten.

Je kunt levenslang genieten van de bouwtekeningen van Fred Schouten als je lid wordt. Daarvoor betaal je eenmalig een klein bedrag maar daarvoor kun alle bouwtekeningen van hem blijven gebruiken.

Er worden ook nog steeds nieuwe bouwtekeningen aan de bundel toegevoegd die je kunt gebruiken.

Als je lid wordt, krijg je ook een aantal gratis bonussen die een veel grotere waarde hebben dan het lidmaatschapsbedrag.

Aarzel niet en ga aan de slag met een goede bouwtekening. Wat je ook wil maken met de bouwtekening van Fred Schouten is het een fluitje van een cent. Iedereen die een plank kan zagen kan alle projecten die in de bundel staan maken.

Door op deze link te klikken, kom je op de website van Fred Schouten waar ook alles wordt uitgelegd over de gratis bonussen.