Bouwtekeningen voor een slaapkamer

door | 22 september 2018
bed steigerhout met lade

bed steigerhout met lade

Wanneer je de slaapkamer wilt gaan veranderen en je weet niet hoe je dat het beste kunt doen, moet je zorgen dat je goede bouwtekeningen hebt.

Bouwtekeningen voor een slaapkamer zijn vaak nodig voor een bed of kast.

Je kunt met de bouwtekeningen, die je kunt halen uit de bundel van Fred Schouten, gemakkelijk alles zelf maken.

De bouwtekeningen voor een slaapkamer

inhoud tekst

Als je uitgekeken bent op je huidige interieur van je slaapkamer kun je daarvoor een nieuw kopen, maar je kunt het ook gemakkelijk zelf maken. Daarvoor moet je eerst zorgen voor de bouwtekeningen voor een slaapkamer.

Je moet zorgen dat je goede bouwtekeningen hebt.

bouwtekeningen-pakket

Bouwtekeningen-pakket

Wanneer je lid wordt van Fred Schouten bouwtekeningen bundel kun je alle bouwtekeningen die in het pakket aanwezig zijn blijvend gratis gebruiken.

Omdat er tegenwoordig vaak producten worden gemaakt van steigerhout heeft Fred Schouten er een extra bundel van steigerhouten meubelen aan toegevoegd, die je als lid ook gratis levenslang kunt blijven gebruiken.

In de bundel staan meer dan 10000 verschillende bouwtekeningen die allemaal evengoed zijn uitgewerkt. Er worden nog steeds nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd.

Je kunt een bed van steigerhout maken of een kast die in de slaapkamer wordt gebruikt.

Hoe ga je te werk?

Wanneer je lid bent, kun je in de bundel met bouwtekeningen een geschikt model uitkiezen dat je wilt maken.

Je hoeft niet bang te zijn dat je het niet kunt maken, want je wordt vanaf de start tot het eind stap voor stap begeleid.

Bed van steigerhout

Bed van steigerhout

Wanneer je de bouwtekening van bijvoorbeeld eerst het bed hebt uitgedraaid zie je dat de bouwtekening zeer overzichtelijk is.

Op de bouwtekening staat ook de materialenlijst die je nodig hebt om je bed te maken.

Bed van steigerhout

Wanneer je gekozen hebt voor een bed van steigerhout is dat een goede keus. Steigerhout is duurzaam en zeer sterk.

Steigerhout hoeft niet geschilderd te worden. Het kan levenslang meegaan.

Aan het werk

Je kunt alle nodige materialen bij een bouwmarkt bestellen en thuis laten bezorgen. Je kunt het ook zelf gaan halen. Dat is een stuk voordeliger.

Als de materialen thuis zijn, ga je de planken op maat zagen. Fred is bij de samenstelling van de bouwtekeningen ervan uitgegaan dat iedereen, die een plank kan zagen, alle producten die in de bundel staan ook kan maken.

Fred Schouten

Fred Schouten

Zodra alles op maat is gezaagd, ga je het bed in elkaar zetten. Hierbij wordt je stap voor stap geholpen door Fred Schouten.

Zou je alsnog vastlopen, wat ik me niet kan voorstellen, dan kun je je probleem voorleggen aan Fred Schouten. Dan krijg je zeer snel antwoord, zodat je weer verder kunt.

Je kunt dezelfde werkwijze uitvoeren om een slaapkamerkast te maken.

De producten die je zelf maakt, zijn niet van gekochte te onderscheiden.

Je lidmaatschapsgeld heb je al ruimschoots terugverdiend bij het maken van je eerste product.

Wie is Fred Schouten?

Hij heeft vele jaren als timmerman gewerkt en was daarnaast een verwoed klusser. Hij kwam er in de praktijk al snel achter dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet voldeden. Vaak ontbraken er gegevens of waren de materialen niet compleet.

Hij vond dat hij daar wat aan moest doen. Hij is daarom zelf een bundel gaan samenstellen met goede bouwtekeningen.

Daar heeft hij zijn levenswerk van gemaakt. Hij voegt nog steeds nieuwe bouwtekeningen toe en de bestaande worden, indien gewenst, aangepast.

Fred Schouten

De bundel bevat meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

Wanneer je inlogt, kun je naar de 10.000 bouwtekeningen gaan, maar je kunt bijvoorbeeld ook een kippengids downloaden en video’s bekijken. Ook is er de nieuwste steigerhouten meubelen gids en CAD-tekensoftware downloaden. Het is te veel om op te noemen.

De bouwtekeningen van Fred Schouten worden door iedere gebruiker zo goed gewaardeerd, omdat er niets op aan te merken is.

Wat krijg je als je lid wordt?

Je krijgt met dit product toegang tot het leden gedeelte waar je toegang krijgt tot het groot aantal bouwtekeningen.

Ze zijn allemaal netjes gecategoriseerd, maar doordat het er behoorlijk veel zijn (we hebben niet geteld of het er meer dan 10.000 zijn) kan het soms wel een beetje lastig zijn.

Bonussen die gratis bij het pakket krijgt als je lid wordt

CAD-software

Gratis software

Gratis software

Als bonus bij dit pakket krijg je software om bouwtekeningen te openen en te bewerken, de zogenaamde CAD-software.  De software die je krijgt kost niets.

Steigerhouten meubelen

Steigerhouten tuinmeubelen gids

Steigerhouten tuinmeubelen gids

De tweede bonus bij dit pakket is een gids met bouwtekeningen voor steigerhouten meubelen.

Steigerhouten meubels zijn nog steeds hot waardoor deze gids een waardevolle toevoeging.

Kippengids

Er is ook nog een kippengids toegevoegd. Veel personen houden van kippen in de tuin. Daarvoor moet je wel weten hoe je de kippen moet verzorgen.

Ook het kippenhok bouwen is belangrijk. Ze moeten namelijk een leg ruimte hebben en een deel om te slapen. Ook de ruimte per kip moet voldoen aan de eisen die eraan gesteld worden.

Membership

levenslange lidmaatschap

Levenslange lidmaatschap

Als laatste bonus krijg je een levenslang membership.

Het is een compleet pakket dat zeker bij iedere doe-het-zelver in het bezit zou moeten zijn. Wil je graag klussen, bestel dan snel dit pakket.