Bouwtekeningen pakket cadeau geven

door | 10 juni 2016

Bouwtekeningen pakket cadeau geven voor bijvoorbeeld vaderdag of een verjaardag is een zeer mooi cadeau, als je weet dat de persoon aan wie het gegeven wordt ook een echte doe-het-zelver is.

Je zal de persoon echt blij kunnen maken met de bouwtekeningen van Fred Schouten.

In het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je kunt praktisch geen onderwerp meer bedenken of hij heeft het er wel in verwerkt.

De bouwtekeningen

Het bouwtekeningen pakket cadeau geven zal echt worden gewaardeerd.  Alle bouwtekeningen worden zeer gedetailleerd weergegeven.

Omdat Fred Schouten zelf jarenlang als timmerman heeft gewerkt en daarna als een verwoed doe-het-zelver aan de slag is gegaan weet hij als geen ander waar een goede bouwtekening aan moet voldoen.

Alle moeilijke verbindingen worden extra uitgewerkt met daarbij dan een uitleg. Daarom is het bouwtekeningen pakket cadeau geven een prachtig cadeau.

speelhuisje-300x220

Speelhuisje

Er staan veel producten in waaronder tuinhuisje, speelgoed, kippenhokken, hondenhokken, konijnenhokken, tuinmeubelen, steigerhouten meubelen enzovoort.

Omdat de steigerhouten meubelen, vooral voor in de tuin, erg in trek zijn heeft Fred Schouten er een gids bijgedaan met alleen maar producten die van steigerhout gemaakt worden.

De tekeningen van de afgebeelde producten worden regelmatig verbeterd en er worden ook nieuwe aan toegevoegd. Indien men het pakket in zijn bezit heeft kan men levenslang de bouwtekeningen van Fred Schouten gratis blijven gebruiken.

Daarom is dit pakket van Fred Schouten onmisbaar voor de echte doe-het-zelver. Je kan met de bouwtekeningen van Fred Schouten veel geld besparen. De bouwtekeningen die je online toegestuurd kan krijgen zijn vaak onduidelijk en daarom is er niet mee te werken. Met de bouwtekeningen van Fred Schouten kan je dat wel omdat ieder moeilijk punt extra is uitgewerkt met indien nodig een extra uitleg.

De bouwtekeningen die worden aangeboden bieden projecten aan voor de ervaren doe-het-zelver maar ook voor de beginnend klusser.

Wat krijg je?

Je krijgt met het product toegang tot de vele tekeningen die allemaal netjes gecategoriseerd zijn. De bouwtekeningen zijn verklarend van zichzelf.

Je krijgt ook als bonus bij dit pakket de zogenaamde CAT- software. Hiermee kan je de tekeningen openen en bewerken.

Omdat momenteel producten van steigerhout erg in trek zijn heeft Fred Schouten aan het pakket ook een gids van steigerhouten producten toegevoegd.

Cadeau

Een bouwtekeningen pakket cadeau geven zal dus voor diegene die het ontvang een prachtig cadeau zijn.

Klik op deze link om naar het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten te gaan waar je ook de bestelling kunt plaatsen en ook de bonussen kan bekijken>>