Bouwtekening hekwerk

door | 6 juni 2016

Bouwtekening hekwerk heb je vaker nodig dan je denkt. Wanneer je een tuin hebt en je wil daar omheen een hek als afrastering maken dan weet je vaak niet wat voor soort je wilt gaan plaatsen.

Voor de bouwtekening hekwerk kun je daarvoor goed gebruik maken van Freds bouwtekeningen. In dit pakket van Fred Schouten bouwtekeningen staan meer dan 10.000 bouwtekeningen afgebeeld die allemaal zeer gedetailleerd en met uitleg zijn weergegeven.

Het pakket zal een uitkomst voor je zijn omdat er zeker ook dat hekwerk in zal staan wat je graag zou willen plaatsen.

Er wordt precies door middel van de tekeningen en handleidingen uitgelegd wat je moet doen om alles op de juiste manier te plaatsen.

FSM-1981-288-a, 27-05-2004, 13:25,  8C, 8804x6856 (562+5028), 125%, fsm-ali-2,  1/80 s, R24.4, G3.4, B14.4

Ervaring

Bouwtekening hekwerk nodig dan kan je gebruik maken van Fred Schouten bouwtekeningen. Als een echte doe-het-zelver zou je het pakket van Freds bouwtekeningen in je bezit moeten hebben.

Fred Schouten heeft het pakket op een voortreffelijke manier samengesteld met meer dan 10.000 bouwtekeningen waaraan er nog steeds worden toegevoegd. Zo ook voor bouwtekening hekwerk.

images

Omdat hij zelf vele jaren als timmerman heeft gewerkt en daarna als een verwoed doe-het-zelver weet hij als geen ander wat de behoefte zijn om goed te kunnen klussen.

Onlangs heeft hij een gids toegevoegd met bouwtekeningen van stijgerhouten voorwerpen die tegenwoordig erg in trek zijn.

Steeds wordt er ingespeeld op de vraag die er op een bepaald moment is.

Het pakket met alle bouwtekeningen zou niet bij je mogen ontbreken als een echte doe-het-zelver.

Er staan zeer uiteenlopende onderwerpen is zoals tuinhuisjes, speelgoed, zitbanken van stijgerhout, kasten, bedden, hekwerk, konijnenhokken enzovoort.

Klik op deze link om naar de website van Fred Schouten te gaan>>

Het pakket is compleet en zou je toch tegen een probleem aanlopen dan kan je altijd de vraag voorleggen aan Fred Schouten. Hij zal je snel met raad en daad van commentaar voorzien.

Het is een pakket dat als je het eenmaal hebt aangeschaft levenslang gratis kunt gebruiken. Dus daarom mag dit pakket toch zeker niet ontbreken als je een echte doe-het-zelver bent.