Bouwtekening voor een schuur met overkapping

door | 25 april 2023
Schuur met overkapping

BAls je in het bezit bent van een tuin, dan is een schuur met overkapping ideaal.

In de schuur kun je, als je kinderen hebt, het speelgoed en fietsen opbergen, maar ook het tuingereedschap dat je voor je tuin nodig hebt.

De overkapping is ook ideaal om tijdens de hete dagen uit de zon te gaan zitten.

Je kunt er bij warm weer gemakkelijk, uit de zon, visite ontvangen. Daarvoor moet je dan wel goede tuinstoelen en tafel hebben. Liefst ook een buitenkeukentje. Ook deze kun je allemaal zelf maken.

Een schuur met een overkapping

inhoud tekst

Wanneer je nog geen schuur met overkapping hebt, kun je die gemakkelijk zelf bouwen.

Je kunt een schuur en een overkapping ook kant en klaar aanschaffen.

Wanneer je de kosten hoort, zul je schrikken van het hoge bedrag. Het is verstandiger om het zelf te maken.

Wanneer je nog nooit geklust hebt

De mogelijkheid bestaat dat je er niet aan durft te beginnen, omdat je nog nooit zelf wat gemaakt hebt.

Toch hoef je daar met een goede bouwtekening niet bang voor te zijn en zeker niet als je daarbij stap voor stap wordt geholpen.

Voor een bouwtekening zou je op internet kunnen gaan zoeken. Je zult daar waarschijnlijk wel bouwtekeningen tegenkomen voor het maken van een schuur en een overkapping.

Toch raad ik je aan om deze NOOIT te gaan gebruiken. Met deze bouwtekeningen, die je van het internet haalt, kom je hoogstwaarschijnlijk in de problemen.

Op dergelijke bouwtekeningen ontbreken vaak maten of staan verkeerd aangegeven. Ook worden moeilijke verbindingen niet vergroot weergegeven en ook de materialenlijst staat er niet op.

Zeker wanneer je nog nooit geklust hebt, heb je een goede bouwtekening nodig.

Een fijne overkapping

Hoe kom je aan een goede bouwtekening?

Wanneer je verzekerd wilt zijn van een goede bouwtekening, moet je er een gebruiken uit de bouwtekeningen bundel van Fred Schouten.

Fred Schouten, die vele jaren als timmerman heeft gewerkt, kwam dagelijks bouwtekeningen tegen die niet aan de gestelde eisen voldeden.

Omdat ook de materialenlijst vaak ontbrak, verloor hij daar veel tijd door. Hij moest voor een goed verloop eerst alles zelf uitzoeken. Omdat hij veel ervaring had, kwam hij er wel uit, maar je moet een bouwtekening gebruiken, die helemaal in orde is.

Omdat hij daar op een bepaald moment niet meer tegen kon, is hij toen gestart met het maken en verzamelen van goede bouwtekeningen. Hierop staan alle maten, moeilijk verbindingen worden vergroot weergegeven en ook de materialenlijst staat op de bouwtekening.

De bundel van Fred Schouten

Bouwtekeningen bundel van Fred Schouten

De bundel met bouwtekeningen van Fred Schouten is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

Je kunt het zo gek niet bedenken of de bouwtekening, die je nodig hebt, staat in de bundel.

Enkele producten die je kunt gaan maken zijn bijvoorbeeld: kasten, buitenkeuken, schuur met overkapping, tuinhuis, vlonder, tuinhekken, speelgoed, bedden, slaapkamerkasten enz.

Ook al heb je nog nooit geklust hoeft dit nu geen probleem te zijn.

Fred heeft de bouwtekeningen zo gemaakt dat iedereen, die een plank op maat kan zagen, zijn producten kan maken.

Wanneer kun je de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruiken?

Voordat je alle bouwtekeningen van Fred Schouten levenslang kunt gaan gebruiken, vraagt hij alleen of je lid wilt worden.

Voor het lidmaatschap betaal je eenmalig een klein bedrag, maar dan kun je wel alle bouwtekeningen levenslang blijven gebruiken, ook die er nog regelmatig aan worden toegevoegd.

Gratis bonussen

Wanneer je lid wordt, krijg je ook nog een aantal gratis bonussen. Deze bonussen kosten bij elkaar veel meer, dan dat je voor het lidmaatschap moet betalen.

Aarzel dus niet en start vandaag nog om lid te worden en die producten te maken, die je nog graag wil hebben.

Door op deze link te klikken, kom je op de website van Fred Schouten!