Bouwtekeningen voor het najaar

Het is nu de periode om een schuurtje, tuinhuis met overkapping en een loungegedeelte te maken wanneer je er het volgende jaar van wilt genieten. Ook zou je een speelhuisje voor de kleinkinderen kunnen bouwen met eventueel een zandbak en speelgoed. Je kunt het lounge gedeelte voorzien van een bank, tafel en twee fauteuils met… Read More »

De bouwtekeningen bundel van Fred Schouten

  Velen van ons willen rond deze periode van het jaar projecten maken die men tijdens de zomermaanden wil gebruiken. Dat kan een tuinhuisje, loungehoek zijn of een van de andere vele producten. De bouwtekeningen bundel van Fred Schouten heeft altijd wel de bouwtekening die je nodig hebt. Je zou natuurlijk het product wat je… Read More »

Het maken van een tuintafel

Nu de zomer in aantocht is, wordt het belangrijk dat je lekker buiten kunt zitten als het lekker weer is. Daarvoor heb je niet alleen een fijne bank en stoelen nodig, maar zeker ook een tuintafel. Het maken van een tuintafel is dan een mogelijkheid. Wanneer je tuintafel aan vervanging toe is, wordt het nu… Read More »

Een tuinhuisje zelf bouwen

  Wil je een tuinhuisje zelf bouwen of kopen dan is het nu, het voorjaar, de periode om er een te plaatsen. Wanneer je het nu doet, kun je er de komende zomer volop van genieten. Weet je nog niet wat je wil hebben en of dat je er een wilt kopen of zelf een… Read More »

Bouwtekeningen voor tuinstoelen

  Wanneer je van plan bent om je eigen tuinstoelen te maken, is dat niet moeilijk als je er maar voor zorgt dat je goede bouwtekeningen hebt. Waarschijnlijk heb je in het verleden al vaak geld uitgegeven aan bouwmaterialen om er dan uiteindelijk achter te komen dat wat je wilde maken niet gemakkelijk was. Dat… Read More »

Een tuintafel zelf maken

  Wanneer je al een geruime tijd tuinmeubelen hebt, maar je wilt een nieuwe tuintafel, dan zou je er een kunnen kopen. Wanneer je gaat kijken wat een tuintafel kost, zal je schrikken van de prijs. Je kunt beter een tuintafel zelf maken die de juiste grootte en vorm heeft. Een tuintafel zelf maken hoeft… Read More »