Bouwtekeningen voor tuinstoelen

  Wanneer je van plan bent om je eigen tuinstoelen te maken, is dat niet moeilijk als je er maar voor zorgt dat je goede bouwtekeningen hebt. Waarschijnlijk heb je in het verleden al vaak geld uitgegeven aan bouwmaterialen om er dan uiteindelijk achter te komen dat wat je wilde maken niet gemakkelijk was. Dat… Read More »

Een tuintafel zelf maken

  Wanneer je al een geruime tijd tuinmeubelen hebt, maar je wilt een nieuwe tuintafel, dan zou je er een kunnen kopen. Wanneer je gaat kijken wat een tuintafel kost, zal je schrikken van de prijs. Je kunt beter een tuintafel zelf maken die de juiste grootte en vorm heeft. Een tuintafel zelf maken hoeft… Read More »

Tuinmeubelen zelf maken

  Wanneer je nu besluit om andere tuinmeubelen te nemen, zou je kunnen besluiten deze zelf te maken. Het is nu de ideale tijd daarvoor. Het is mogelijk om een nieuwe set tuinmeubelen te kopen, maar als je gaat kijken zul je schrikken van de prijs. Je kunt beter tuinmeubelen zelf maken. Je zou kunnen… Read More »

Bouwtekening loungehoek nodig?

Voor het maken van een fijne lounge hoek is het nu de goede tijd. Door er op tijd aan te beginnen kun je er de komende zomer er veel plezier aan beleven. Bij het maken van een lounge hoek kun je een tuinhuisje met overkapping maken met daaraan een overdekt gedeelte. Je hebt een lounge… Read More »