Uitgelicht artikel

Tuinmeubelen zelf maken

Het is nu het tijdstip om uw tuin een update te geven. Wanneer je andere tuinmeubelen wilt hebben, zou je nieuwe kunnen kopen, maar je kunt ze ook zelf maken. Nu zul je misschien denken dat het moeilijk is om zelf de tuinmeubelen te maken.  Als je echter een plank kunt zagen, kun je ook… Meer lezen »

Uitgelicht artikel

Een tuinhuis zelf bouwen

Een tuinhuis zelf bouwen voor een fractie van het bedrag dat je moet betalen voor een gekochte tuinhuis. We komen langzaam in het voorjaar. Dat is een geschikte periode om je tuin in orde te maken. Wanneer je tuin groot genoeg is, past daar ook een tuinhuis in. In een tuinhuis kun je je tuingereedschap… Meer lezen »

Het zelf maken van je eigen tuinmeubelen

Binnen een niet al te lange tijd is het weer zomer en kun je in de tuin genieten van de zon. Als je een tuin hebt, is het heerlijk als je lekker in de zon kunt zitten. Wanneer je niet graag in de volle zon zit, is een overkapping heerlijk. Ook lekkere tuinstoelen zijn onontbeerlijk.… Meer lezen »

Het zelf bouwen van een kippenhok

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die een tuin hebben, graag een paar kippen willen gaan houden. Het zelf bouwen van een kippenhok is vrij eenvoudig. Fred Schouten heeft dat ook gemerkt en heeft daarom meerdere bouwtekeningen van kippenhokken gemaakt. Wanneer je de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruikt, kun je gemakkelijk zelf je kippenhok bouwen.… Meer lezen »

De juiste bouwtekening voor een tuintafel

Wanneer je erachter bent gekomen dat de tuintafel, die je gebruikt, niet gemakkelijk is, kun je besluiten een andere te nemen of zelf te maken. Je zou daarvoor naar een winkel kunnen gaan die tuintafels verkoopt. Je zult schrikken van de prijs, die voor een tuintafel gevraagd wordt. Wanneer je de juiste maat en soort… Meer lezen »

Het bouwen van een schuur met een goede bouwtekening

Je kunt behoefte hebben aan een schuur om als werkruimte te kunnen gebruiken. Ook wordt een schuur gebruikt om goederen of voedsel in op te slaan, maar het is zeker geen woonruimte. Het is vaak een gebouw dat helemaal los staat van de woning. Wanneer je geen schuur hebt en er wel een wil hebben,… Meer lezen »