Uitgelicht artikel

Tuinmeubelen zelf maken

Het is nu het tijdstip om uw tuin een update te geven. Wanneer je andere tuinmeubelen wilt hebben, zou je nieuwe kunnen kopen, maar je kunt ze ook zelf maken. Nu zul je misschien denken dat het moeilijk is om zelf de tuinmeubelen te maken.  Als je echter een plank kunt zagen, kun je ook… Meer lezen »

Uitgelicht artikel

Een tuinhuis zelf bouwen

Een tuinhuis zelf bouwen voor een fractie van het bedrag dat je moet betalen voor een gekochte tuinhuis. We komen langzaam in het voorjaar. Dat is een geschikte periode om je tuin in orde te maken. Wanneer je tuin groot genoeg is, past daar ook een tuinhuis in. In een tuinhuis kun je je tuingereedschap… Meer lezen »

Het zelf bouwen van een tuinhuis

Er zijn personen die graag een tuinhuis willen hebben in de tuin, maar niet weten hoe ze moeten beginnen. Wanneer ze gaan kijken naar de plaats waar tuinhuisjes worden verkocht, vallen ze achterover van de prijs die voor een tuinhuis gevraagd wordt. Er een kopen is dus geen optie, maar wat dan? Je kunt er… Meer lezen »

Zelf je tuinmeubelen maken

Vooral tijdens deze zomer weten we dat het heerlijk toeven is in de tuin. Daarvoor is het wel belangrijk dat je een fijne zithoek hebt met heerlijke tuinstoelen en tafel. Wanneer je tuinmeubelen aan vervanging toe zijn, is het verstandig om die zelf te maken. Nu zul je denken dat je dat niet kunt, maar… Meer lezen »